Karriär

Att arbeta på Colabitoil

Jobba hos oss

Välkommen till ett företag med siktet inställt på framtiden!

På Colabitoil är vi med och skapar framtid genom att utmana både oss själva och marknaden. Vi arbetar innovativt, tillverkar och tillhandahåller ansvarsfulla och miljövänliga alternativ som ger en långsiktighet och hållbar utveckling. Inte bara för oss själva, utan även för vår natur.

Skicka intresseanmälan till work@colabitoil.com

Varför Colabitoil

Genom att arbeta på Colabitoil får du en unik möjlighet att vara med och påverka morgondagen. Oavsett om du är forskare eller chaufför, ekonomiansvarig eller säljare är din roll viktig i hela kedjan för de miljövänliga produkter som Colabitoil tillverkar och tillhandahåller. Vi tror på att hålla i hela processen, från ax till limpa, och alla våra medarbetar är oerhört viktiga för att vi ska lyckas med det.

Livet på Colabitoil

Colabitoil strävar efter att vara en arbetsgivare med omtanke likt en familj. Vi bryr oss om varandra samtidigt som vi utmanar och diskuterar. Vi respekterar varandra och vet att vi kompletterar varandra både som personer och i kompetens. Vi arbetar engagerat men landar gärna vid fikabordet och skrattar tillsammans en stund varje dag. Här är vi alla inställda på att tillsammans skapa något som vi är stolta över.

Vad vi letar efter

Vi letar efter dig som letar efter oss! Vi vill att du aktivt ska känna dig inspirerad och engagerad av det vi skapar och de produkter vi tillhandahåller. Vilja vara med på resan som har startat och pågår in i framtiden och stolt bidra med dina kompetenser.


Vad erbjuder vi

Colabitoil kan ge dig en arbetsdag som utmanar både dig och framtiden. Genom en avskalad organisation når vi snabba beslut, närhet till ledning och en familjär atmosfär där alla är välkomna.
Vår tillväxt är hög vilket gör att dina ambitioner får plats och hos oss kan du växa i din roll eller in i en annan roll så småningom. Att vara en del av en växande organisation ger positiva utmaning och stimulerar dig till att växa och ständigt utvecklas.