Investerare

Colabitoil erbjuder nu investerare att ta del av expansionen i ett företag inom en av de mest spännande branscher som finns. HVO är det tredje största drivmedlet i Sverige och ren HVO (HVO100) är det drivmedel som växer mest. Colabitoil har en rad unika fördelar:

 

  • 100 procent grön diesel Genom vår unika metod förädlar vi vegetabiliska oljor genom hydrogenerering för att skapa ett 100 procent förnybart bränsle (HVO100)  som kan användas av alla dieselmotorer.
  • Cirkulär ekonomi Colabitols HVO100 tillverkas uteslutande av restprodukter, i form av vegetabiliska fetter. Tillverkningen sker således genom att man återvinner energi som annars skulle ha gått till spillo. 
  • Hela affärskedjan Colabitoils verksamhet omfattar egna mobila tankanläggningar för försäljning till företags- och privatmarknadskunder, distribution till företagskunder samt egen produktion i mindre skala.
  • Forskning och utveckling Colabitoil bedriver spjutspetsforskning inom energi- och miljöområdet. Bland annat har vi en av Europas främsta forskare och utvecklare av av biodrivmedel och hydrogenerering knuten till oss. Genom detta arbete kommer vi ständigt kunna erbjuda marknaden nya miljöprodukter och på lång sikt bidra till en renare värld.
  • Närhet till kunderna Mobila tankstationer gör att vi alltid erbjuder drivmedel där det behövs. Vi följer vägarbeten, skogsavverkning och annan verksamhet som flyttar på sig samt även privatbilisternas rörelsemönster.